2023. UltraBalaton

Idén is jó nagyot lehet majd szurkolni a futóknak és biciklistáknak, akik egymaguk vagy különböző csapatokban, váltókban teljesítik a 211 kilométeres távot.

A verseny Balatonfüreden indul, ahonnan nyugatra, Aszófő felé veszik az irányt a versenyzők, Keszthely és Fenékpuszta után a déli parton folytatják, Balatonaligánál és nálunk, Balatonakarattyán újra elérik az északi partot, majd Füreden befutnak a célba.

Az egyéni futók és a különböző létszámú csapatok más és más időpontokban indulnak, és így máskor járnak majd Akarattyán is, ami a 48. szakasz vége.

Az egyéni futók, akik péntek reggel 7-kor rajtolnak, és akkor már 171 km-nél járnak, szombaton hajnalban és reggel várhatók ide. Az eddigi években azt láttam, hogy többségük már tényleg alig vonszolta magát. Biztos nagyon jól fog esni nekik, ha sokan lelkesítjük őket, akár a Nekem a Balaton (Csücsök) frissítő pontnál, akár előtte a Sirály utcában, vagy utána a Koppány soron. Külön “élmény” lesz nekik az alagút után felmászni a Rákóczi útra!

A hivatalos frissítő pont mellett egy különleges frissítő pont is lesz Akarattyán: a Nekem a Balaton “Csücsök” üzlete szombat reggel 8 óra és vasárnap este 20 óra között folyamatosan nyitva lesz, 36 órán keresztül várja a versenyzőket és a szurkolókat. Az elmúlt két évben szorgalmasan szurkoltam, hangosan kiabálva buzdítottam mindenkit, aki megérkezett hozzánk. Most is ez a szombati és vasárnapi napközbeni tervem (de este nem leszek itt, már megint színházba megyek).

Ki jön a futókat bíztatni? Olyan jó lenne, ha sok akarattyai töltene ezzel néhány órát! Igazán lelkesítő – nemcsak a versenyzőknek, hanem a szurkolóknak is!

Közzétéve: Pal Kerekfy

Sok emberrel, nagy nemzetközi csapattal dolgoztam, sokat tanultam arról, hogy miképp működik egy nagy csapat, hogyan tudunk jól együttműködni. Egyetemeken, főiskolákon és egyéb fórumokon osztom meg tapasztalataimat, azt remélve, hogy hasznos dolgokat tudok mondani. Örülök, ha eszmecsere és vita alakul ki arról, amit mondtam vagy írtam. Sok-sok év informatikai vezetői (CIO) munkámban felhalmozott gyakorlati ismereteimet infrastruktúra menedzsment kurzusokon az ITIL struktúráját követve mesélem el nappali és levelező tagozatos, valamint MBA hallgatóknak. Remélem, hasznos számukra ez az ötvözet. Munkám során különösen fontosnak találtam a mobilitást, a mobil munkavégzés támogatását. Ezen a területen izgalmas biztonsági problémákat kell megoldani - főleg, ha saját eszközeiket is használják a dolgozók. A mobil munka, az ezzel kapcsolatos stratégia és a biztonság a másik kurzusom témái. Itt minden héten történik valami új, amit beépíthetek az órák anyagába. Különösen élvezem, hogy marketing és kereskedelem szakos hallgatóknak taníthatok informatikát és statisztikát, mert nekik mást és másképp lehet és kell tanítani. Az iskolákban nem tanított kedvenc témám a tudás megosztása, főleg közösségi eszközök felhasználásával. Erről 2014 márciusa óta írok a blogomban. Örvendetes, hogy kezd eszmecsere és vita kialakulni néhány LinkedIn csoportban. Remélem, tovább gyűrűzik majd! Örömmel veszem a kérdéseket és a megjegyzéseket mindegyik témában.

One thought on “2023. UltraBalaton

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: